Vedete care au slăbit spectaculos în 2017. Unele şi-au tăiat stomacul în lupta cu kilogramele în plus

Idealul unei siluete perfecte le determină pe multe dintre vedetele de la noi să apeleze la soluţii extreme. După dietele draconice, multe vedete apelează la operaţia de micşorare a stomacului. Între ele şi Ozana Barabancea, Feli Donose, Teo Trandafir, Minodora sau Rita Mureşan. Şi fiul cel mare al lui Cristi Borcea arată spectaculos după operaţia de micşorare de stomac. O siluetă de invidiat a afişat şi chef Cătălin Scărlătescu. 

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 09:11

Ozana Barabancea a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări majore. După diete şi sport, Ozana Barabancea a decis să-şi taie stomacul. Artista susţine că a slăbit 40 kg şi nu se va opri aici. Va continua să facă tot ce-i stă în putinţă să ajungă să fie mulţumită de felul în care arată.

„Pierderea acestor kilograme în aşa scurt timp nu este încă primită de interiorul meu şi de mentalul meu. Eu încă mă uit în oglindă şi mă gândesc ce grasă sunt. Eu ştiu că sunt frumuşică, acum trăsăturile se văd mai bine. Ochii se văd mai mari, machiajul stă mai bine pe mine. Şi totuşi este un ceva acolo care îmi spune că sunt grasă. Dar voi slăbi şi mai mult, am început şi sala, fac exerciţii, fac masaj”, a mărturisit Ozana Barabancea, la Antena Stars.

Recent şi fiul lui Cristi Borcea şi-a micşorat stomacul. Patrick Borcea a slăbit mai bine de 20 de kilograme în numai trei luni. Pentru această operaţie, părinţii lui au scos 10.000 de euro din buzunar. Patrick a ţinut regim ca să slăbească, dar a pierdut lupta cu greutatea în perioada în care tatăl lui a fost condamnat la închisoare. După ce în vară Patrick Borcea a hotărât să scape cu orice preţ de kilogramele în plus, băiatul fostului acţionar de la Dinamo a slăbit acum 25 de kilograme. 

La doar 20 de ani fiul cel mare al fostului acţionar de la Dinamo, încurajat de mama sa, a mers la o clinică privată unde a fost supus intervenţiei de micșorare a stomacului. Operaţia şi-a produs efectele, iar Patrick Borcea arată din ce în ce mai bine.

Sătulă de kilogramele în plus care i-au marcat aproape întreaga carieră în televiziune, Teo Trandafir a fost printre primele care au apelat la operaţia de micşorare a stomacului. Teo a vrut sa scape de surplusul de kilograme şi cum nicio dieta nu functiona, a decis sa-si faca operatie de micsorare a stomacului. Astfel a reusit sa topeasca in jur de 60 de kilograme. 

 

De departe, cea mai spectaculoasă transformare este însă cea a Ralucăi Bădulescu. De când şi-a micşorat stomacul, Raluca Bădulescu a dat jos peste 60 de kilograme. A fost foarte mulţumită de intervenţia chirurgicală, doar că a avut ceva probleme după, din cauza poftei de mâncare.

Minodora se numără printre vedetele care au apelat la o soluţie drastică pentru a slăbit şi şi-a operat stomacul. Acum, la zece luni de la intervenţia chirurgicală, ea a vorbit deschis despre cum se simte şi, de asemenea, a dezvăluit cât mai are de slăbit.

„Mai am de slăbit 6-7 kilograme şi e de ajuns. Am dat jos cam 20 de kilograme. Mă simt foarte bine. Am avut la un moment dat nişte carenţe vis a vis de vitamine, dar s-au reglementat. Eu cred că aşa mâncam şi înainte, puţin şi des, dar înainte asimilam. Chiar puţin mănânc acum. Doctorul mi-a spus că mănânc prea des”, a spus Minodora, la Wowbiz.

O slăbire spectaculoasă a avut şi Feli Donose. La 30 de ani ajunse să cântărească 101 kg. Feli a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că în spatele „miracolului” prin care a slăbit peste 30 kg în șase luni se află o operație de micșorare a stomacului.

„Am  încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și înca puțin peste”, a povestit Feli într-un filmuleț postat pe pagina personală de Facebook.

Artista a declarat că a trecut și prin etapa slăbitului sănătos cu sală și grijă la alimentație, însă fără a putea menține acest stil de viață din cauza programului și a deselor deplasări la concerte prin țară.

Operația la stomac a ajutat-o pe Feli să dea jos rapid 30 kilograme. „Mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Dacă nu ai grijă și nu respecți ce zic doctorii și nutriționistul după operație, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc.”, a declarat artista.

De kilogramele în plus a scăpat şi chef Cătălin Scărlătescu.

„Sunt mai uşor cu 48 de kilograme. Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la şireturile la pantofi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mărturisit chef Scărlătescu. 

Ionela Prodan a reuşit să se transforme spectaculos în ultimul timp. Cântăreaţa de muzică populară, în vârstă de 69 de ani, a reuşit în doar şapte luni să dea jos 27 de kilograme, urmând un regim alimentar sănătos. Imediat ce au văzut-o fanii, laudele au început să curgă.

 

Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit cum a topit 27 de kilograme în doar şapte luni, „În 7 luni 25-27 kg, dar frumos, am ascultat-o. Dulciuri nu, alcool nu, pâine nu şi paste nu. Am mâncat salate, peşte, piept de pui,” a declarat mama impresarei Anamaria Prodan.