X FACTOR 2016, cel mai tare moment al serii. Carla’s Dreams, către un concurent: „Ai nimerit două note din 70”

X FACTOR 2016. Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu, însă socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 19:40

X FACTOR 2016. Tudor George Teodor a venit la X Factor convins că are voce şi o să reuşească să impresioneze cei patru juraţi. A fost încurajat de profesorul de muzică. „Bă, baiatule tu ai voce!” aceasta a fost afirmația care l-a ambiționat să se apuce de muzică. Potrivit a1/xfactor.ro, în prima gală din sezonul 6 „X Factor”, Tudor George Teodor a cântat melodia interpretată de James Brown – I Feel Good.

Vezi si> X FACTOR 2016. Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei „Da, mamă!”

„Domnul profesor era beat, era bolnav, avea febra cand ti-a spus că ai voce?”, a fost remarca lui Ștefan Bănică, după interpretarea magistrală a concurentului nostru. Iar ceilalți jurați l-au aprobat din plin, din suflet și cum au mai putut ei. „A fost departe de perfecţiune. Practic, în partea cealaltă a perfecţiunii. Ai nimerit două note din 70”, i-a zis solistul trupei Carla’s Dreams.

Așadar, visul lui Tudor George Teodor se încheie aici! Patru de NU cu vehemență.

Vezi si: X FACTOR 2016, moment penibil pe scenă. Solistul de la Carla’s Dreams, sărutat cu forţa de o puştoaică de 17 ani