X FACTOR 2016. Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei „Da, mamă!”

X FACTOR 2016. Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea. A ales să cânte o piesă de-a Deliei şi bine a făcut că a reuşit să obţină patru DA.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 18:46

X FACTOR 2016. Este o fire emotivă și, deși panica o cuprinde în momentul în care trebuie să ia contact cu oamenii, sa poarte o discuție, aceasta este încrezătoare că va reuși ce și-a propus. În prima gală din sezonul6 „X Factor”, Oaie Sara Paula a cântat melodia interpretată de Delia – „Da, mama (by Carla’s Dreams)” și i-a luat prin surprindere pe jurați, care i-au admirat prestația plină de trăire.

Vezi si: X FACTOR 2016, moment penibil pe scenă. Solistul de la Carla’s Dreams, sărutat cu forţa de o puştoaică de 17 ani

Potrivit a1.ro, Carla’s Dreams și Delia au aprobat momentul Oanei încă de la primele note, iar interpretarea personala a piesei a smuls ropote de aplauze. Iar Delia a rămas fără cuvinte „Cea mai bună „Da, mamă” de până acum”.

Și cum credeți că s-ar fi putut încheia momentul, dacă nu cu patru de „DA” pentru Oana și felicitări din parte tuturor juraților. „Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!”, a spus Ștefan Bănică.