X FACTOR 2016, moment înălţător în preselecţii. Juriul în picioare, Brenciu: Băiatul ăsta este finalist

X FACTOR 2016. Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna. Când a început să cânte juriul a rămas mască.

09 sept. 2016, 20:11

X FACTOR 2016. Tânărul de 21 ani, din Bucureşti, a venit să îşi încerce norocul, cu speranţa că va trece de această etapă. Același lucru spera şi iubita sa, care s-a prezentat în faţa juriului chiar înaintea lui. Însă, fără prea multă modestie, consideră că are mai multe şanse decât ea. „Am rămas fără cuvinte pentru că mi-ai zis că esti mai bine decat iubita. Pentru mine ai fost o revelatie”, a spus Delia.

VEZI SI:  X FACTOR 2016, cel mai tare moment al serii. Carla’s Dreams, către un concurent: „Ai nimerit două note din 70”

Nechifor Mihai Emilian a cântat melodia interpretată de Years & Years – Eyes Shut și a emoționat juriul și publicul.

„Eu am rămas în picioare. Mă, băiatule, tu eşti o comoară la casa omului, nu m-am aşteptat. M-ai surprins. Eşti motivul pentru care mă aflu în acest juriu la X Factor”, a spus Ştefan Banica Jr.

Și ce deznodământ putea avea momentul lui Alexandru? Jurați în picioare și DA pe linie. Potrivit a1.ro/xfactor, Alex merge mai departe, alături de iubita sa. „Băiatul ăsta este finalist la X Factor”, a spus Brenciu.

VEZI SI: X FACTOR 2016. Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei „Da, mamă!