Gheorghe Dincă şi complicele său, Fane Risipiţeanu, rămân în arest preventiv

Gheorghe Dincă și complicele său, Fane Risipiţeanu, rămân în arest preventiv, după ce magistrații Tribunalului Olt au decis, vineri, menținerea acestei măsuri împotriva celor doi.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 06:46
Gheorghe Dincă şi complicele său, Fane Risipiţeanu, rămân în arest preventiv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Citeşte şi: Cazul Caracal. Martor snopit în bătaie înainte de proces. Acuze grave la adresa clanului Oacă VIDEO

Gheorghe Dincă, o nouă victimă

Încă o minoră abuzată de Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani aducă de Petruţa. Totul s-a lăst cu ameninţări din partea amicului său Ştefan.

Fapta a avut loc în luna aprilie a anului trecut, când fata de 15 ani adusă de Petruţa a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi. Ulterior, de acest lucru a aflat şi Ştefan, care atunci când a venit peste Gheorghe Dincă în casă l-a şi bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi riscă puşcăria. 

Citeşte şi: Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

Pentru ca fapta lui Gheorghe Dincă să rămâne intre ei, monstrul de la Caracal a trebuit să plătească suma de 5.000 de euro. Toate aceste lucruri au fost consemnate într-o declaraţie dată în faţa procurorilor DIICOT. (Citeşte AICI mai multe detalii)