Zodiac CHINEZESC 20-26 septembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 20-26 septembrie 2021. Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal, sunt schimbari semnificative pentru toate zodiile.

19 sept. 2021, 16:20
Zodiac CHINEZESC 20-26 septembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc 20-26 septembri2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Au loc transformari in sufletul tau, dar si in jurul tau, care te imping afara din zona de confort. Esti putin speriat, dar trebuie sa te pregatesti sa renunti la tot ce nu iti mai este de folos. Asta poate insemna si sa-i copilului tau interior mai multa libertate. A venit momentul sa clarifici lucrurile, sa iesi din starea de confuzie cu care te-ai obisnuit, sa fii mai vigilent si mai sensibil la ce se petrece in jurul tau.

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021: O zodie primeşte inelul, peste alta dă norocul bănesc

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Alege actiunea si evita analiza. Prea multa gandire te poate tine pe loc, te duce la confuzie si griji inutile. „Actioneaza!” trebuie sa fie mantra ta in aceasta saptamana. Bazeaza-te pe intuitie, fa lucrurile pe care le iubesti. Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza. Mai mult, ii poti inspira si pe altii sa fie curajosi si sa-ti infranga fricile.

Zodiac CHINEZESC 20-26 septembrie 2021 saptamanal Tigru
Te simti generos fata de ceilalt si increzator fata de viitor. S-ar putea sa faci niste alegeri bazate pe impuls, ceea ce nu este stilul tau, sau sa fii conservator in ceea ce priveste resursele tale. Cateodata este nevoie sa te rupi de trecut, chiar daca nu esti sigur ce-ti rezerva viitorul. Se prevede un succes in aria ta de actiune. Calmul tau characteristic, sensibiltiatea vor fi apreciate.

Halucinant! Serghei Mizil a vrut să-şi scoată mama moartă din sicriu şi să o plimbe prin oraş: „Era cald afară, să se aerisească”

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana potrivita pentru a regla niste socoteli din trecut. Poate ca te-ai certat cu cineva, poate ca ai de achitat niste datorii. Acum este momentul sa le rezolvi si sa iti vezi de viata. Odata eliberat de aceste energii iti va fi mult mai usor sa continui. Pot aparea momente in care sa simti ca esti la capatul puterilor, dar nu lasa negativismul sa te doboare. Orice situatie, chiar si cele in care ti se pare ca n-ai ce sa faci, poate deveni o buna oportunitate pentru viitorul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.