7 stereotipuri despre ce le PLACE bărbaţilor la femei! Toate femeile îl cred pe al 5-lea!

Câteodată e greu pentru o femeie să construiască o relație fericită cu un bărbat, din moment ce diverse mituri și stereotipuri se cuibăresc în capul său și începe să îi definească acțiunile. Uite care sunt cele mai mari stereotipuri cu privire la ceea ce le place bărbaților la femei și care este, de fapt, adevărul!

13 feb. 2017, 11:18
7 stereotipuri despre ce le PLACE bărbaţilor la femei! Toate femeile îl cred pe al 5-lea!

1. Haine revelatoare

Atunci când încearcă să atragă atenția bărbat, femeile aleg de multe ori cele mai sexy ținute: decolteuri, fuste mini, rochii strâmte, culori luminoase. În realitate, dacă vrei nu doar să-i facă o impresie, dar și să-l mulțumești pe bărbatul visurilor tale, nivelul de sexualitate din hainele tale trebuie să fie cât mai redus, prin adăugarea de detalii elegante și feminine. O fustă sexy trezește, în mod evident, dorința sexuală, dar nu cred că doar asta vrei de la cel de lângă tine.

2. Aspectul de fotomodel

Acesta este mitul care a făcut milioane de femei din întreaga lume să se tortureze prin diete și să adere la soluții aflate pe muchie de cuțit. Atunci când aspirăm la perfecțiune, ne pierdem mințile încercând să copiem imaginea cuiva, tunsoarea, fizicul… și nu reușim decât să ne pierdem individualitatea.

Adevărul este că, un aspect frumos este primul lucru pe care bărbații îl găsesc atractiv la o femeie. Dar bărbaților le place părul frumos, pielea strălucitoare, capacitatea de a se îmbrăca bine, nu de a imita cine știe ce fotomodele. Un bărbat apreciază mai mult grija pe care o femeie știe să o aibă de frumusețea ei naturală, acceptându-și trăsăturile individuale și nu copiind standarde de frumusețe ireale.

3. Dependența de un bărbat sau independența excesivă

Uneori femeile ajung să creadă că bărbații care își doresc o relație cu ele trebuie să le gestioneze finanțele, să ia decizii pentru ele, să devină managerul lor.. Iar alte femei merg în cealaltă extremă: ele încearcă să fie excesiv de independente și să se bazeze numai pe ele însele.

Realitatea e alta: Când doi oameni au încredere și se ajută reciproc, nu se tem să accepte sprijinul unul altuia, ei pot construi o relație cu adevărat fericită. Desigur, bărbații vor să protejeze femeile și să aibă grijă de ele, dar acestea ar trebui să-și păstreze, în continuare, opiniile sale. Doamnele neajutorate arată drăguț la început, dar în cele din urmă, bărbații își pierd interesul pentru ele.

4. Dedicarea

Unele femei uită complet de propriile lor vieți și ajung să facă din bărbați centrul universului lor. Ele cred că acest tip de dedicare este ceea ce-i atrage pe bărbați, iar principalul obiectiv al lor devine să-i facă pe bărbați să se simtă singura persoană importantă din relație, de teamă ca aceștia să nu-și piardă prea repede interesul.

Realitatea este că un bărbat este atras de o femeie care are propriile sale interese și hobby-uri. Este foarte important să nu te pierzi în defavoarea celeilalte persoane pentru a simți împlinire în relația ta.

5. O viață sexuală sofisticată

Este un mit larg răspândit acela că femeile trebuie să fie zeițe sexuale care cunosc toate trucurile de plăcere intimă, căci doar acestea cunosc adevărata fericire într-o relație.

Adevărul este că armonia sexuală este esențială pentru o relație fericită, dar nu are nimic de-a face cu o viață sexuală sofisticată. Bărbații apreciază mai mult compatibilitatea sexuală, sensibilitatea, capacitatea de a se bucura de sex și dorința

6. Comportamentul copilăros

Unele femei cred că bărbaților nu le plac femeile inteligente, astfel încât decid să atragă atenția unui bărbat acționând nenatural, pretinzând a fi frivole și lipsite de tact. Însă un studiu efectuat la Universitatea de Stat din California ne arată că femeile mai „prostuțe” sunt, de regulă, atractive pentru bărbați dintr-un motiv foarte simplu: ele arată că sunt mai disponibile din punct de vedere sexual. Bărbații care doresc să construiască o relație serioasă sunt atrași de femeile puternice și inteligente.

7. Machiajul excesiv și strident

Unele femei cred că cu cât se machiază mai puternic, cu atât sunt mai atrăgătoare pentru bărbați. De fapt, într-un studiu realizat pe femei și bărbați pe tema diferitelor tipuri de machiaj, ambele sexe au evaluat că femeile care purtau machiaj mai puțin sunt mai atractive. Așadar, nici machiajul excesiv nu este cheia către inima unui bărbat.