A murit în timpul unui live pe Instagram dintr-o gafă. S-a întâmplat sub ochii a zeci de prieteni VIDEO

Prietenii care urmăreau live-ul transmis de tânăr pe Instagram l-au avertizat să blocheze arma, însă pistolul s-a descărcat şi tânărul a murit pe loc.

14 apr. 2017, 14:19
A murit în timpul unui live pe Instagram dintr-o gafă. S-a întâmplat sub ochii a zeci de prieteni VIDEO

Malachi Hemphill este un adolescent, în vârstă de 13 ani,  din Forest Park (Georgia), care a încercat să își impresioneze prietenii de pe Instagram, jucându-se cu o armă. Acesta s-a împușcat din greșeală chiar în timp ce transmitea live. Băiatul a fost găsit mort în dormitor de mama şi de sora sa. Potrivit Adevărul.ro, în jurul lui Malachi era o baie de sânge, iar femeile au fost șocate. 

”Era singurul meu fiu. Avea doar 13 ani, nu cred că a fost un act sinucigaș. A fost un accident“, a declarat Sheila Stephens, mama tânărului.  

Prietenii care urmăreau live-ul transmis de tânăr pe Instagram l-au avertizat să blocheze arma, însă pistolul s-a descărcat şi tânărul a murit pe loc. Sheila Stephens a spus că nu ştie cum a ajuns arma în mâna fiului ei.  Ea le-a mai transmis părinţilor să fie mai atenţi la copiii lor atunci când utilizează reţelele sociale.