A vrut să scape de viaţă, dar s-a răzgândit. Medicii resuscitează un tânăr care s-a aruncat în Bega FOTO

Mobilizare de forte pe malul Begai, In Timisoara, dupa ce, la numarul de urgenta 112 cineva a anuntat ca un barbat a sarit in apele raului. Pompierii si politistii au descins in zona podului de la Elba, din cartierul Iosefin. Bărbatul a fost recuperat din apele râului iar personalul de pe ambulanţă încearcă să-l resusciteze.

17 nov. 2014, 12:34
A vrut să scape de viaţă, dar s-a răzgândit. Medicii resuscitează un tânăr care s-a aruncat în Bega FOTO

Inainte de a sari in apele raului Bega, barbatul s-a dezbracat de geaca de blugi pe care o purta si s-a descaltat, scrie opiniatimisoara.ro. Haina si incaltamintea au fost descoperite pe mal. De asemenea, in buzunare, pompierii au descoperit si actele barbatului. Potrivit acestora, este vorba de un tanar de 33 de ani.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT. Un tânăr s-a sinucis în direct pe SKYPE

Pompierii au reusit sa-i dea de urma si l-au scos in cea mai mare graba pe mall, unde medicii fac eforturi disperate sa-l readuca la viata. Acestia fac manevre de resuscitare pe malul raului.

O femeie care trecea prin zona chiar cand barbatul a sarit de pe pod povesteste ca la cateva clipe dupa ce a ajuns in apa, omul a inceput sa strige disperat dupa ajutor. Apoi a fost inghitit de ape.