Accident feroviar în Vaslui. Mai multe persoane au fost grav rănite

Trei persoane au fost rănite grav, vineri, într-un accident care s-a produs la trecerea peste linia de cale ferată din localitatea Roşieşti, judeţul Vaslui. 

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 08:37
Accident feroviar în Vaslui. Mai multe persoane au fost grav rănite

UPDATE: Noi detalii despre accidentul feroviar din judeţul Vaslui, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit, iar alţi doi oameni au ajuns în stare critică. Se pare că şoferul maşinii lovite de tren luase pasagerii la ocazie.

Un grav accident s-a produs în Gara Roşieşti. Un autoturism a fost lovit de un tren care circula pe ruta Iaşi- Galaţi.

În urma impactului, au fost rănite trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie – care au rămas încarcerate. Două dintre persoane sunt inconştiente iar una este dintre ele este într-o stare mai bună, toate victimele fiind preluate de medicii de la ambulanţă. Prefectul judeţului a solicitat un elicopter SMURD pentru una dintre victime, aflată în stare critică.

„La trecerea pe calea ferată din Roşieşti, trenul 1863, care circulă pe ruta Galaţi-Iaşi, a surprins şi accidentat un autoturism in care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost grav rănite, dar trăiesc. A fost apelat serviciul 112 pentru intervenţia echipajelor medicale şi a descarcerării”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia. 

Traficul rutier dar şi cel feroviar sunt blocate în urma accidentului.