Accident grav cu trei maşini pe DN14. Trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital

Traficul rutier a fost întrerupt sâmbătă, pe DN 14, ieşirea din localitatea Brateiu spre Sighişoara, din cauza unei coliziuni între trei autoturisme. În urma impactului, trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital.

RomaniaTV.net
22 dec. 2018, 09:56
Accident grav cu trei maşini pe DN14. Trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul unui microbuz de transport marfă care a intrat pe drumul naţional de pe un drum lateral, s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar dinspre Dumbrăveni al cărui şofer, în încercarea de a evita accidentul, a pătruns pe contrasens ciocnindu-se la rândul lui cu un autoruturism care venea din sens opus, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital.

Echipajele Smurd au preluat un bărbat de 38 ani cu traumatism cranio-cerebral și fracturi la picioare, o femeie de 40 ani și o fetiță de 14 ani, ambele acuzând dureri. Cei trei au fost transportați la Spitalul din Mediaș, a precizat cpt. Cristina Criveanu, ISU Sibiu, pentru turnulsfatului.ro.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanța SAJ. Este vorba de o femeie în jur de 40 de ani cu traumatism cranio cerebral și fractură la mână, un copil de 3 ani cu escoriatii la nivelul fetei și un copil de 8 ani cu traumatism la mână și picior, a precizat Liliana Blaga, SAJ Sibiu. Și aceștia au fost transportați la Spitalul din Mediaș.