Accident grav în Gorj: Două maşini s-au ciocnit frontal. Şase persoane sunt rănite

Şase persoane, printre care o femeie însărcinată, au fost rănite, vineri, în urma impactului frontal dintre două maşini, în zona localităţii Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj.

RomaniaTV.net
28 dec. 2018, 15:38
Accident grav în Gorj: Două maşini s-au ciocnit frontal. Şase persoane sunt rănite

Accidentul s-a produs în zona localităţii Bengeşti-Ciocadia. În urma impactului frontal dintre două maşini au fost rănite şase persoane, între care şi o femeie însărcinată, potrivit gorj-domino.ro.

Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea din autovehicule si stabilizarea victimelor. Două dintre acestea intre care si o femeie insarcinata au fost preluate de echipajele SAJ si transportate la spitalul din Novaci.

„Primii ajunși la fața locului au fost pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci care au constatat că în urma impactului șase persoane erau rănite. Ei au intervenit promt și au scos victimele din autovehicule. În scurt timp au ajuns și echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.

Din fericire, cei doi bărbați, o femeie și trei copii de 6, 11 și 15 ani erau conștienți, au primit primul ajutor calificat, au fost transportați la spital. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, pasageri într-unul dintre autoturisme, s-au deplasat la spital înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la fața locului, dar, din fericire, medicii ne-au transmis că nu au suferit leziuni grave și se vor face bine”, au anunţat reprezentaţii ISU Gorj, pe Facebook.