Accident teribil în Bacău: Un şofer, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un bloc

Un tânăr a intrat, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cu maşina la volanul căreia se afla într-o cameră situată la demisolul unui bloc de locuinţe din centrul municipiului Bacău, autoturismul respectiv fiind furat pentru că proprietarul îl lăsase cu cheile în contact.

19 oct. 2014, 13:13

Conducătorul auto a fost transportat cu răni grave la Spitalul de Urgenţe din municipiu, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi scos din maşină, scrie Agerpres.

Camera în care a intrat botul maşinii nu aparţine unei locuinţe, fiind sediul unei asociaţii de proprietari, unde la ora accidentului nu se afla nimeni. O grindă de beton din structura de rezistenţă a oprit înaintarea maşinii, care în lipsa acestui obstacol ar fi zdrobit şi biroul asociaţiei de locatari. Acul vitezometrului a rămas blocat la valoarea de 90 km/oră, dar martorii accidentului afirmă că viteza maşinii ar fi fost şi mai mare.

‘Daca nu ar fi avut airbag, probabil că urmările ar fi fost mult mai grave, poate fatale’, afirma un asistent de la ambulanţa sosită la faţa locului.

Poliţiştii care anchetează cazul spun că şoferul, identificat ca fiind R.A. în vârsta de 23 de ani, furase maşina din comuna Mărgineni. Tânărul s-ar fi urcat la volanului autoturismului lăsat de proprietar având cheile în contact, s-a îndreptat spre Bacău, a trecut prin pasajul CFR şi în drum spre centrul muncipiului a provocat accidentul la intersecţia dintre străzile Vasile Alecsandri şi Războieni.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIE în Chiajna: PREOT UCIS lângă biserică de o ŞOFERIŢĂ BEATĂ şi care nu avea permis auto VIDEO