ACCIDENTE în Argeş. Două maşini s-au răsturnat în afara şoselei, mai multe persoane rănite VIDEO

Un accident grav a avut loc, duminică dimineaţa, pe şoseaua dintre Piteşti şi Slatina. O maşină s-a răsturant şi patru persoane au fost rănite. În timpul cercetărilor, poliţiştii au făcut o descoperire-şoc, informează România TV.

29 ian. 2017, 06:25
ACCIDENTE în Argeş. Două maşini s-au răsturnat în afara şoselei, mai multe persoane rănite VIDEO

Poliţiştii din Argeş au fost aleraţi că o maşină în care se aflau 5 tineri s-a răsturnat în şanţ, în localitatea Albota. Autoturismul era condus de un şofer care avea permisul de o lună şi care a derapat după ce a pierdut controlul volanului.

Şoferul a scăpat nevătămat, însă cei patru pasageri au ajuns la spital.

Când au ajuns la locul accidentului, agenţii de la Rutieră au constatat că, la doar câteva sute de metri distanţă, o altă maşină zăcea răsturnată pe câmp, abandonată. Nimeni nu anunţase acest accident. După o jumătate de oră, şi-a făcut apariţia şi proprietarul autoturismului.

Omul a susţinut că incidentul a avut loc cu câteva ore înainte şi a părăsit locul accidentului pentru că era frig. Poliţistii nu au crezut varianta bărbatului, aşa că l-au invitat la secţie pentru audieri.

Pentru a afla cu exactitate cine era la volan şi ce s-a întâmplat cu adevărat, oamenii legii au luat probe suplimentare de la faţa locului.

Citeşte şi Accident cumplit pe autostradă, în Polonia. Carambol cu 63 de maşini, dintre care 11 camioane VIDEO