Albirea unghiilor. Metode pentru a avea unghii estetice şi sănătoase

Pentru a avea mereu o manichiură cât se poate de frumoasă este imperativ să avem în primul rând unghii sănătoase.

RomaniaTV.net
16 dec. 2013, 09:17
Albirea unghiilor. Metode pentru a avea unghii estetice şi sănătoase

Insa, unghiile trebuie tratate cu mare grija, mai ales daca esti adepta ojei si iti place mereu sa folosesti culori din cele mai puternice.

In timp, din cauza nuantei ojei pe care o folosesti cel mai des, unghiile se ingalbenesc. Pe langa acest lucru, din cauza faptului ca nu respira, pot ajunge sa capete un aspect inestetic si aproape invechit.

Citeşte şi Ce spune oja ta despre tine

Pentru a evita aceste lucruri, este de ajuns sa respecti o serie de reguli menite sa protejeze si sa redea frumusetea nataurala a unghiri.

In primul rand, inainte de aplicarea ojei, trebuie aplicat un strat protector, cunoscut sub denumirea de strat de protectie. Acest strat de protectie trebuie folosit de fiecare data cand iti faci manichiura.

In al doilea rand, trebuie ca unghiile sa fie lasate fara oja cel putin o zi pe saptamana. Astfel, vor reusi sa respire si sa nu capete o pigmentare maronie.

Citeşte şi Cum să-ţi îngrijeşti corect unghiile

In afara de aceste reguli, exista si solutii pentru inalbirea unghiilor deja ingalbenite.

Foloseste ulei de masline

Uleiul de masline ajuta la hidratarea unghiei si a pielii de pe degete. Se prepara o solutie din ulei de masline caldut si vitamina E, care se aplica direct pe unghii.

Se lasa sa actioneze peste noapte urmand ca dimineata sa cureti cu apa calduta intreaga suprafata a unghiilor.

Continuarea pe Lyla.ro.