ALERTĂ în Constanţa. O maşină a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, miercuri noapte, în apropierea unui parc auto de pe bulevardul Aurel Vlaicu. O maşină a fost cuprinsă de flăcări, iar alte două autoturisme aflate în apropiere au fost avariate. Oamenii legii încearcă să stabilească dacă focul a fost pus intenţionat.

30 iul. 2015, 09:24
ALERTĂ în Constanţa. O maşină a fost cuprinsă de flăcări

Incendiul a izbucnit la o mașină parcată în fața unui parc auto de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un șofer care trecea prin zonă a dat alarma. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au stins flăcările în câteva minute, potrivit reporterntv.ro.

Focul s-a extins și a avariat alte două autoturisme. Pompierii și polițiștii sosiți încearcă acum să afle ce s-a întâmplat. Primele cercetări arată că focul a fost pus intenționat. Martorii spun că se simțea miros de benzină.

„La locul intervenției, mașina ardea în partea din față și în partea din spate. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp. Este posibil ca focul să fi fost pus intenționat”, a declarat plt. adj. Mihael Trașcu, comandant gardă de intervenție ISU Dobrogea.

Paguba se ridică la câteva mii de euro, spune proprietarul autoturismuului.