Alex Velea s-a săturat de crizele de gelozie ale Antoniei

Alex Velea nu-şi mai ascunde sentimentele pe care le are pentru Antonia. Artistul le-a povestit prietenilor că o iubeşte foarte mult pe aceasta, dar că este mâhnit că ea este foarte geloasă.

18 mart. 2014, 07:40
Alex Velea s-a săturat de crizele de gelozie ale Antoniei

Alex Velea şi Antonia se poartă deja ca un cuplu căsătorit, chiar dacă aceasta se află în proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă, scrie libertatea.ro.

Antonia şi Velea s-au mutat de câteva luni bune împreună, într-un apartament de fiţe de pe şoseaua Nordului, de lângă Herăstrău. Mai mult, cântăreţul nu se mai fereşte să-şi ascundă sentimentele pe care le are pentru Antonia în faţa prietenilor.

VEZI şi Antonia va rămâne pentru totdeauna în minţile bărbaţilor. Vezi fotografia în care apare GOALĂ PUŞCĂ

În pauza filmărilor unei emisiuni, artistul a povestit, într-un cerc restrâns, că o iubeşte foarte mult pe Antonia, însă s-a plâns de faptul că partenera sa este foarte geloasă, chiar dacă el nu-i dă niciun motiv să se îndoiască de sentimentele lui. Mai mult, atunci când nu sunt împreună, iar el este plecat din Capitală, la vreun concert, Antonia îl sună foarte des, pentru a se convinge dacă acesta îi este fidel sau nu.

Foarte îndrăgostită de Alex Velea, Antonia a intentat divorţul de Vincenzo Castellano, la tribunal, la sfârşitul lunii decembrie.

Citeşte şi Antonia va lucra în televiziune. Află cu ce post se află în negocieri