Alexandru Arşinel, mesaj sfâşietor la catafalcul Stelei Popescu: Mi-e tare urât fără tine!

Stela Popescu a plecat dintre noi brusc, fără de veste. Chiar dacă urma să împlinească 82 de ani pe 21 decembrie, nu îşi arăta vârsta şi nu părea să aibă probleme de sănătate vitale şi tocmai de aceea dispariţia ei, în urma unui accident vascular cerebral, a fost o lovitură dură primită de apropiaţi, colegi şi spectatori. Unul dintre cei mai afectaţi este, fără îndoială, Alexandru Arşinel, partenerul ei de scenă din ultimii 40 de ani.

RomaniaTV.net
25 nov. 2017, 11:39
Alexandru Arşinel, mesaj sfâşietor la catafalcul Stelei Popescu: Mi-e tare urât fără tine!

Alexadru Arșinel este pur şi simplu dărâmat după moartea Stelei Popescu, cea mai bună prietenă a sa. El i-a dedicat marei actrițe câteva cuvinte, pe care le-ar include într-o scrisoare dacă ar trebui să scrie una.

„Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva să încerci o nebunie să ne vedem înapoi pe scenă? Să strigi „Hai mai repede!”. O mai şicanam câteodată, prieteneşte. Nu se supăra niciodată. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arşinel cu lacrimi în ochi, la catafalcul doamnei teatrului românesc de revistă.

Suferinţa lui Alexandru Arşinel este uriaşă, iar asta au remarcat-o şi colegii de scenă. „Arşinel este terminat, vorbeam cu el şi mă întreba ce o să se facă el fără Stela… E o legumă, mă scuzaţi… Era total incoerent”, a declarat Ion Dichiseanu, pentru România TV.

Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa joi, de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian. Trupul său neînsufleţit a fost depus, pentru ultimele omagii, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde va rămâne până duminică la ora 10.00, când va fi dus la cimitirul Cernica, unde va fi înmormântată alături de cel care i-a fost soţ, Mihai „Puiu” Maximilian.