Americanii l-au CIURUIT pe Osama bin Laden cu peste O SUTĂ de GLOANŢE

Trupul celui mai căutat terorist din lume, Osama bin Laden, seful reţelei teroriste Al Qaida, acuzat că a plănuit teribilele atentate din 11 Septembrie 2001, de la New York, a fost ciuruit de peste 100 de gloanţe de către comandoul american care l-a prins în ascunzătoarea lui din Pakistan. 

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 13:35
Americanii l-au CIURUIT pe Osama bin Laden cu peste O SUTĂ de GLOANŢE

Noile informaţii despre cel care a fost cel mai căutat terorist de pe planetă după orchestrarea atentatelor din America, din 11 Septembrie 2001, de la New York,  au fost făcute publice în urma unei anchete jurnalistice realizate în Statele Unite, care citează surse oficiale, potrivit România TV.

În urma acestei anchete s-a aflat că Osama bin Laden a fost ciuruit ca o sită de gloanţele comandoului american al trupelor de elită SEAL, care a descoperit ascunzătoarea teroristului din Pakistan, la Abottabad, lichidându-l acolo, pe 2 mai 2011, după aproape un deceniu de căutări, de la comiterea atentatului care a schimbat lumea.

Citeşte şi Un preşedinte nervos: Ce a făcut Obama în timp ce soldaţii lui îl LICHIDAU pe Bin Laden

Jurnaliştii de peste Ocean spun că acesta ar fi fost de fapt şi motivul pentru care Statele Unite nu au publicat nicio fotografie cu trupul neînsufleţit al lui Bin Laden. Liderul Al Qaida a fost ucis pe 2 mai 2011, în urma unui raid al trupelor de elită Seal în Pakistan. După moartea sa, pe Internet au circulat mai multe imagini cu presupusul cadavru, însă ulterior s-a demonstrat că acestea erau trucate.