AMOR CU REPETIŢIE în direct la Insula Iubirii: „Da… au văzut că facem sex, ce mai vor?” Audienţele au sărit în aer

Concurenţii de la "Insula Iubirii" au început să cadă rând pe rând în ispită. După ce Diana s-a culcat cu Andy, şi Bianca a avut parte de prima noapte de dragoste cu Sorin.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 06:53

Deşi s-a lăsat greu şi nu a vrut să creadă în complimentele lui Sorin, Bianca s-a lăsat în cele din urmă cucerită de ispită. Cei doi au avut parte de prima partidă de sex în faţa camerelor. Concurenta a părut la un moment dat deranjată de prezenţa altor ochi.

„Pe bune, poţi să pleci să f#t liniştită? Da… au văzut că facem sex, ce mai vor?”, a strigat Bianca în timpul momentului intim.

Bianca s-a lăsat greu avansurilor lui Sorin, dar a hotărât să îi acorde o şansă ispitei. Tânărul însă, nu vrea mai mult decât o prietenie.

„Prin simplul fapt că ea nu mi-a cedat din prima mi-a deschis apetitul de cuceritor şi m-a ambiţionat să îi demonstrez că lucrurile o să fie ca mine şi că o să pice în plasa mea. În mintea ei, ca un iubit (n.r. se văd unul pe altul). În mintea mea, ca un simplu… amic”, a declarat Sorin la Antena 1.

Bianca este concurenta care a făcut avort chiar înainte de a participa la emisiune, sub insistenţele iubitului ei, Liviu. Bărbatul spune că sarcina avea cel mult două săptămâni, dar Bianca a mărturisit în timpul emisiunii că, de fapt, era însărcinată în şase săptămâni.

„A rămas însărcinată acum vreo trei luni. I-am zis să avorteze, că eu am vrut. Câteodată zicea că da, câteodată zicea că nu (n.r. vrea să păstreze copilul). Eu i-am explicat că dacă păstrăm copilul trebuie să se gândească bine ce facem. Erau două variante, ori să facă avort, ori să venim aici şi i-am spus că noi avem un contract şi nu ştiu cum o să facem şi a făcut avort. Ea vomita non stop. A luat medicamente doar, am mers la doctor şi e ca şi cum i-a venit ciclul. Nu avea nu ştiu câte luni. Nu a făcut chiuretaj. Nu era mare, după două săptămâni, o săptămână. A început să plângă şi . . Am mai luat un test, am văzut iar că e gravidă. Ea a spus că nu ar vrea să meargă. Eu i-am spus că aş vrea să mergem şi că dacă a promis un lucru, trebuie să îl facem”, a dezvăluit Liviu la „Insula Iubirii”.