Ana Maria Botezatu, diagnosticată cu cancer. Artista a anunţat pe facebook că se simte bine

Ana Maria Botezatu, una dintre cele mai iubite cântârețe de muzică populară, a fost diagnosticată cu cancer. Ana Maria Botezatu a făcut tristul anunț în aceeași zi în care a fost înmormântată cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete.

RomaniaTV.net
20 mart. 2017, 11:19
Ana Maria Botezatu, diagnosticată cu cancer. Artista a anunţat pe facebook că se simte bine

UPDATE: „Unii dintre voi ati citit in ultimele zile articole despre starea mea de sanatate si v-ati ingrijorat ! De aceea, vreau sa dezmint aceste articole ! Asadar, va multumesc pt grija manifestata , dar sunt bine , foarte bine !!!! Nu sufar , nu am suferit si nici nu sper sa sufar de acea maladie ingrozitoare !!!Va imbratisez pe toti !!!”, a scris vedeta pe facebook.

Ana Maria Botezatu povestește că se luptă cu boala de mai multă vrei, iar acum parcă se simte mai bine.  „Medicii mi-au spus ca am cancer la colon. La Fundeni s-a dat diagnosticul corect. A trebuit să fac operație de scoatere de fiere. Am stat anesteziata timp de șase ore, pentru că la prima atingere a pungii de puroi, s-a spart si au fost nevoiți ca să cureţe tot. Medicii au spus ca am avut un noroc foarte, foarte mare”, a povestit cântăreața de muzica populară la Antena Stars.