Ana Maria Mocanu a trecut printr-o DRAMĂ CUMPLITĂ. Plânge şi acum când îşi aminteşte

Ana Maria Mocanu, fosta asistentă de la "Un show pacatos", a trecut printr-o drama de neinchipuit.

09 ian. 2015, 15:44
Ana Maria Mocanu a trecut printr-o DRAMĂ CUMPLITĂ. Plânge şi acum când îşi aminteşte

Simpatica asistentă TV a fost la un pas, în copilărie, să fie violată. Evenimentul a avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar, nici acum, după atât de mult timp, rănile psihice care i-au fost provocate nu s-au închis cu totul. Avea doar 17 ani când a avut loc tragedia și, chiar și acum, la mai bine de zece ani de la eveniment, încă o face să plângă, scrie spynews.ro.

Îmi aduc aminte și nu îmi face bine. Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecții. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă și am foarte mare încredere în oameni și sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni. Credeam că așa este el, mai afectuos, dar… Făceam liceul în zona Vitan, e o zonă mai întunecată. S-a oferit să mă conducă acasă pentru că era mai mare și avea permis. Eu știindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit mașina și a început să fie foarte violent cu mine și verbal și fizic„, a povestit Ana.

CITEŞTE ŞI Ana Mocanu şi Loredana Chivu, libere de contract. Ce vor face „păcătoasele”

A fost cel mai greu moment din viața mea. Nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reușit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune a Bacalaureatului am și picat„, a continuat fosta asistenta TV.

Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui până acum așa ceva. Nici acum nu mi-am revenit, la zece ani de la eveniment. nu puteam să îmi sun familia și să le spun, nu am vrut să îi supăr. Eu pe ei îi iubesc cel mai mult din viața asta, ei erau plecați. Eu mă chinuiam singură, eram cu responsabilități și nu doream să îi îngrijorez. Am crezut că trebuiie să fiu mai puternică, să mă duc la ședințe de consiliere și să îmi revin singură„, mai spune Ana.