Anamaria Prodan, reacţie DURĂ după declaraţiile lui Alin Toşca. „Suntem un popor de retarzi!”

Anamaria Prodan a reacţionat dur după declarațiile făcute de Alin Toșca, mărturisînd că jucătorul i-a confirmat printr-o discuție la telefon că nu a spus nimic la adresa ei.

02 feb. 2017, 10:13
Anamaria Prodan, reacţie DURĂ după declaraţiile lui Alin Toşca. „Suntem un popor de retarzi!”

„Toșca nu a făcut nici o declarație la adresa mea. Am vorbit cu el la telefon în această dimineață. Sunt prietenă și cu soția lui, dar și cu el. Eu l-am ajutat mult pe el. Aduceți-vă aminte că eu am contribuit la mărirea salariului său. Consider că este doar un subiect monden, dar suntem un popor de retarzi. Nu știu de ce apar asemenea lucruri. El a pierdut banderola la Steaua, deoarece a făcut câteva meciuri proaste”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Alin Toșca a declarat că doar Lucian Marinescu a contribuit la transferul său la Betis Sevilla și că nu a semnat niciodată vreun contract de reprezentare cu Anamaria Prodan.

„Am fost sunat de Lucian Marinescu în urmă cu o lună de zile pentru a mă întreba dacă am semnat vreun contract de reprezentare cu vreun alt agent. I-am spus că niciodată în cariera mea nu am semnat vreun contract de reprezentare cu un agent de jucători. Nu neg faptul că, în condițiile în care nu aveam niciun contract de exclusivitate cu vreun impresar, am fost liber să discut cu cine vreau. Printre aceștia, și cu Ana. Însă, de aici pînă la ideea că am avut vreun act semnat cu ea este cale lungă. Nu am semnat nimic. Mie personal mi-a trimis prin șoferul ei două contracte de acest gen pentru a le semna. Unul în luna martie și unul în luna august, din cîte îmi amintesc. Pot demonstra acest lucru, că nu am semnat, prin documentele pe care le am acasă.  Îu perioada respectivă am fost momente în care am simțit o oarecare răceală din partea antrenorului și m-am simțit dat la o parte. Însă, vreau să cred că nu a avut nicio legătură cu această poveste, deși momentele s-au suprapus”, a declarat Alin Toșca.