Anca Pandrea nu are dreptul legal la moştenirea lui Iurie Darie

Anca Pandrea nu are dreptul la moştenirea lui Iurie Darie, pentru că nu a fost niciodată căsătorită legal cu acesta. Unicul moştenitor legal este fiul acestuia, Ducu Darie, care spune însă că îi va ceda banii Ancăi.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 09:37
Anca Pandrea nu are dreptul legal la moştenirea lui Iurie Darie

Ducu Darie este cel care va decide soarta banilor din drepturile de autor ale tatălui său, regretatul actor Iurie Darie. Oficial el este singurul moştenitor, însă spune că îi va ceda in favoarea Ancăi Pandrea.

„Drepturile de autor vreau să i le las Ancăi, să beneficieze de aceşti bani pentru tot restul vieţii. După ce ea nu va mai fi… banii îmi vor reveni mie… Asta dacă nu cumva mor eu înaintea ei. Voi depune actele de succesiune imediat când voi avea timp”, a mărturisit Ducu Darie pentru ziarul Ring.

Anca Pandrea spune însă că nu este interesată de succesiune, pentru că numai Ducu Darie are acest drept. Ba mai mult, ea susţine că nici când trăia Iurie Darie, nu au luat niciun ban din drepturile de autor.

Momentan banii din drepturile de autor ale lui Iurie Darie sunt blocaţi în conturile CREDIDAM, până ce se va face succesiunea. Este vorba de 10.000 de lei pe an.