Anca Rovenţa, urmărită de un BLESTEM de FAMILIE

Luciana Roventa, mama Ancai Roventa, a fost acuzata ca a lasat sa moara cu zile o blonava de cancer, dar adjuncta Casei de Sanatate Gorj si-a dovedit nevinovatia in instanta!

22 dec. 2014, 12:24
Anca Rovenţa, urmărită de un BLESTEM de FAMILIE

Ancai Roventa a murit, dar cauza decesului nu a fost facuta oficial public. Familia fetei a confirmat ca tanara de 26 de ani ar fi fost victima unui accident teribil: ea ar fi iesit din baie cu parul ud si ar fi incercat sa-si incarce telefonul mobil, moment in care s-a electrocutat.

Apropiatii familiei vorbesc insa de un soi de blestem care ar fi declansat o serie de evenimente nefericite in familia Roventa, care au culminat cu moartea tragica a Ancai. Totul ar fi inceput in urma cu 7 ani, cand Luciana Roventa, mama tinerei, in prezent director adjunct al Casei de Sanatate Gorj, ar fi intarziat sa semneze o hartie care putea sa salveze viata unei blonave de cancer! Femeia, mama a trei copii, avea nevoie de 36.000 de euro pentru a se opera de o tumoare-gigant in zona soldului, insa CJAS Gorj nu i-a eliberat Formularul E112, care-i permitea acesteia sa beneficieze de o operatie in strainatate. In final, sotul femeii a facut rost de aceasta suma, insa interventia chirurgicala s-ar fi facut prea tarziu, iar aceasta a murit.

„Intai ne-au spus ca actele trebuie semnate de medicul curant. Apoi, nu, sa semneze si seful de sectie. Apoi, sa semneze si managerul spitalului. Niciodata nu au fost multumiti si tot timpul ne-au impiedicat. Ne-au facut si corectura pe actele medicale, indicand ca sunt greseli de ortografie”, spunea la acea vreme sora femeii pentru Gorj News.

Cazul a facut valva in urma cu 4 ani, cand procurorii au decis chiar inceperea urmaririi penale impotriva Lucianei Roventa si a unei alte angajate al CJAS Gorj. Ulterior, cele doua au contestat in justitie decizia Tribunalului Gorj si au avut castig de cauza, fiind scoase de sub urmarire penala.