Anca Surdu, adevărul despre EXATLON ROMÂNIA. „Nu ştiu de ce nu s-au dat imaginile la TV!”

Anca Surdu a fost nevoită să părăsească Exatlon România din cauza unor probleme de sănătate şi a făcut dezvăluiri din culisele show-ului la o emisiune tv.

27 mart. 2018, 05:56
Anca Surdu, adevărul despre EXATLON ROMÂNIA. „Nu ştiu de ce nu s-au dat imaginile la TV!”

Anca Surdu a dezvăluit că anumite clipe din timpul parcursului său nu au fost difuzate şi că nu înţelege care este cauza pentru care producătorii au ales să le omită.

„Nu știu de ce nu s-a dat, am avut un întreg moment în care mi-am luat rămas-bun de la colegi, am plâns, a fost greu”, a spus Anca Surdu.

Giani Kiriţă a provocat un SCANDAL MONSTRU la EXATLON. Fanii emisiunii cer ca fostul fotbalist să fie ELIMINAT

vedeta a mărturisit care a fost cel mai important premiu oferit în timpul competiţiei, iar răspunsul nu a fost mâncarea, aşa cum cei care urmăresc emisiunea s-ar fi aşteptat: „Cel mai greu a fost când am pierdut premiul care ne oferea posibilitatea să comunicăm cu familia. Am plâns când m-am uitat la emisiune, m-a făcut să mă gândesc cum aș fi reacționat și eu dacă eram acolo și citeam scrisorile de la familie”.

EXATLON ROMANIA: Roxana, săruturi pătimaşe în piscină cu o cunoscută vedetă de la noi

Anca Surdu a mai vorbit despre motivul principal pentru care parcursul său a trebuit să se oprească prematur.

„Și momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe și care s-au transformat în niște bube foarte mari. S-au extins și pe piept, nu puteam dormi noaptea… mi s-a spus că motivul e soarele, de la medici. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus Anca Surdu.