Andreea Bălan, momente de COŞMAR în luna a cincea de SARCINĂ. I s-a făcut rău pe SCENĂ

Andreea Balan, gravida in 5 luni, nu este ocolita de probleme in sarcina. Recent, a acuzat stari de rau la finele unui concert avut intr-un orasel din provincie si a fost nevoie de o ora pentru a putea sa isi revina.

24 iun. 2016, 06:20
Andreea Bălan, momente de COŞMAR în  luna a cincea de SARCINĂ. I s-a făcut rău pe SCENĂ

Andreea Balan a acuzat stari de rau la finele unui concert avut intr-un orasel din provincie si a fost nevoie de o ora pentru a putea sa isi revina.

Andreea Bălan a făcut marele anunţ! Băieţel sau fetiţă?

„In urma cu putin timp, Andreea a avut de sustinut un spectacol intr-un orasel din apropierea Bucurestiului. Pe scena, ea si-a facut show-ul, alaturi de dansatori, si a fost aplaudata in picioare minute intregi de cei prezenti la fata locului. Insa i s-a facut rau, probabil de la caldura si de la oboseala. Abia se mai tinea pe picioare si a cerut un pahar cu apa. Abia a reusit sa ajunga la cabina, unde a stat intinsa timp de aproximativ o ora si, abia pe urma, a dat semne ca starea sa este OK”, au povestit apropiatii blondinei pentru WOWbiz.ro.

Prima perioada din sarcina a fost una de cosmar pentru blondina.

„M-a luat capul rau. Plangeam din orice. Eram in depresie! A fost horror! Abia in al doilea trimestru, mi-am mai revenit”, i-a marturisit cantareata Giuliei Anghelescu la un eveniment monden. Mai mult, surse din preajma vedetei sustin ca Andreei Balan i-a fost si destul de rau, a avut greturi, varsaturi si o oboseala accentuata, in special la inregistrarile emisiunii de transformari la care avea calitatea de jurat.