Andreea Esca a făcut marele anunţ de pe litoral. Imediat a început să curgă cu felicitări

Bucurie mare în familia Andreei Esca. Frumoasa prezentatoare se distrează la malul mării împreună cu soţul şi familia sa, dar dincolo de minivacanţa de 1 Mai, Andreea Esca are un alt motiv important de sărbătorit.

29 apr. 2018, 11:44
Andreea Esca a făcut marele anunţ de pe litoral. Imediat a început să curgă cu felicitări

Vedeta a dat vestea cea mare, la braţul soţului său, scrie spynews.ro. Andreea Esca şi soţul său aniversează duminică 18 ani de la căsătorie. Chiar dacă cei doi sunt împreună de mai mult timp, pe 29 aprilie se împlinesc 18 ani de când cei doi s-au căsătorit oficial. Prezentatoarea a marcat acest eveniment într-o fotografie pe Instagram, unde îşi anunţă prietenii virtuali despre marea bucurie din familia ei.

Citeşte şi Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune. Când va face acest pas

„Astăzi este majoratul relaţiei oficiale”, a scris Andreea Esca pe Instagram, mesaj urmat de numeroase urări din partea fanilor.

De altfel, Andreea Esca petrece zile deosebite la malul mării, acolo unde se distrează cot la cot cu fiica sa adolescentă. Andreea Esca arată încă o dată că vârsta nu are nicio valoare în faţa libertăţii şi bucuriei cu care fiecare om trebuie să-şi petreacă viaţa.