Andreea Mantea, DE NERECUNOSCUT: Am luat în greutate 12 kg. Vezi ce spune despre sarcină şi tatăl copilului

Andreea Mantea este însărcinată în luna a opta şi va aduce pe lume un băieţel pe nume David.

07 apr. 2015, 15:26

De când a aflat că va deveni mămică, Andreea Mantea este în culmea fericirii. Chiar dacă la începutul sarcinii fosta „Burlăciţă” nu îşi dorea să se îngraşe prea mult, pe parcurs, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a acceptat că acest lucru este normal şi acum nu se mai sfieşte să recunoască că îşi satisface orice poftă culinară. Fiindcă este mândră de acest lucru, Andreea Mantea îşi postează mai tot timpul poze pe pagina de Facebook, poze foarte apreciate de fani.

Citeşte şi: Andreea Mantea, momente cumplite în ultimele luni de sarcină

„Pana acum, am luat in greutate 12 kg. sa vedem de acum inainte, pentru ca am inteles ca in ultimele 2 luni de sarcina, iei cele mai multe kg… Nu mai conteaza! Sanatos sa fie, ca apoi vad eu cum slabesc… Am inteles ca imediat dupa nastere slabesti cam 6 kg, iar in prima saptamana poti ajunge si la 10 kg pierdute, daca mai si alaptezi. Oare dupa nastere, chiar daca pierdem noptile si suntem tot timpul acolo si asta ne ajuta sa slabim, ne revenim la metabolismul de dinainte?? Adica pot manca ce vreau, cand vreau? Sau o data produsa schimbarea, trebuie sa avem grija cat mancam si cand?”, a scris pe Facebook fosta burlăciţă.

Andreea Mantea este tare nerăbdătoare să îşi strângă mai repede copilul în braţe. Dar cum până la acel moment mai sunt câteva luni, Andreea Mantea îşi răsfaţă micuţul cu bunătăţi culinare, lucru care se observă şi pe fizicul brunetei.

Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”

Întrebată de ce nu a făcut un copil atunci când era logodită, Mantea a mărturisit că deşi s-a rugat foarte mult ca acest lucru să se întâmple, Dumnezeu nu a vrut asta.

„Atunci cand am fost logodita, atunci cand mi-am dorit din tot sufletul… nu a fost sa fie! Chiar daca asta a fost cea mai mare dorinta a mea si pentru asta ma rugam de ani de zile… Nu a fost sa fie! Asa a vrut Dumnezeu! Sa se intample acum”, a spus Andreea Mantea pe Facebook.