Andreea Marin, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook. Îţi dau lacrimile numai când te gândeşti la cât suferă

Andreea Marin şi-a pierdut în urmă cu 20 de ani mama, într-un tragic accident rutier. Femeia care i-a dat viaţă a murit chiar sub ochii ei, în braţele sale, pentru că le-a protejat pe ea şi pe sora ei în momentul în care maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un bolid. Imaginile de atunci nu i se vor şterge niciodată "Zânei" din memorie, la fel cum nici dragostea pentru mama ei nu va dispărea vreodată.

RomaniaTV.net
26 aug. 2014, 09:25
Andreea Marin, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook. Îţi dau lacrimile numai când te gândeşti la cât suferă

Andreea Marin a postat pe Facebook un mesaj cutremurător, în memoria mamei sale şi în semn de dragoste nesfârşită pentru cea care i-a dat viaţă, dar pe care a pierdut-o mult prea devreme.

In Rai, nu gasesti internet si nu ajung scrisorile, dar tare-as vrea sa stie ca mi-e atat de dor de ea…„, a scris „Zâna”, alături de un clip devenit viral în ultima perioadă, care „jobul” de mamă este prezentat ca fiind cel mai greu din lume şi, pe deasupra, şi neremunerat, deci, imposibil de acceptat de majoritate.

În vara anului 1984, Andreea Marin şi părinţii ei se întorceau acasă după o vacanţă petrecută pe Litoral. Maşina condusă de tatăl ei a intrat în coliziune cu un camion şi, în urma acestui accident, mama vedetei şi-a pierdut viaţa, chiar în braţele ei.

Iniţial s-a crezut că şoferul camionului a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina familiei Andreei. Realitatea pare să fi fost alta, după cum reiese din însemnările pe care vedeta le făcuse atunci, scrie libertatea.ro.

Vremea nefavorabilă ar fi fost la originea accidentului.

„Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în maşina noastră e veselie. Plouă uşor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zăreşti nimic la un metru în faţă. O fracţiune de secundă, atât… e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viaţă am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime… mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie şi dragoste fără de margini. Bolidul loveşte puternic şi şocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale şi buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătuşat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu şi tata suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital”, rememora cu durere Andreea Marin.