Antonescu-Iohannis, schimb de REPLICI în şedinţa PNL. Ce i-a reproşat Iohannis fostului lider liberal

Crin Antonescu şi Klaus Iohannis au avut, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, un schimb de replici. Potrivit România TV, diferendul dintre cei doi a vizat componenţa echipei liberale care negociază cu PDL.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 08:28
Antonescu-Iohannis, schimb de REPLICI în şedinţa PNL. Ce i-a reproşat Iohannis fostului lider liberal

În şefinţa conducerii PNL, Klaus Iohannis i-a spus tranşant lui Crin Antonescu că el nu poate face propuneri pentru echipa care va negocia cu PDL, pentru că este un simplu membru de partid.

Propun ca în locul meu, în echipa de negociere, să intre Rareş Mănescu”, a spus Crin Antonescu, iar replica lui Klaus Iohannis, preşedinte interimar al partidului, nu a întârziat să apară.

„Nu sunt de acord. În locul tău, Crin, sunt eu, Iohannis. Preşedinte de comisie de negociere. Tu poţi să propui pe cineva în calitate de membru„, a spus Iohannis, potrivit România TV.

În plus, Iohannis şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost informat despre discuţiile lui Antonescu legate de aderarea PNL la PP.

Klaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a anunţat săptămâna trecută că, având în vedere rezultatele de la alegerile europarlamentare, el va propune ca eurodeputaţii liberali să adere la grupul Partidului Popular European (PPE), care s-a opus intrarii României în Schengen.

Ulterior, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat că liderul PNL, Crin Antonescu, s-a întâlnit vineri, cu două zile înaintea alegerilor europarlamentare, la Bruxelles cu conducerea PPE pentru a negocia ultimele detalii privind trecerea liberalilor la populari. El a precizat că la această întâlnire nu s-a semnat vreun document