AVALANŞĂ în Italia: Cel mai recent bilanţ: Șase morţi şi 26 de dispăruţi.Operaţiunile de căutare continuă: 11 persoane au fost salvate

Salvatorii italieni au mai găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat sub ruinele hotelului Rigopiano, din centrul Peninsulei, distrus de o avalanşă, au anunţat Pompierii duminică, precizând că bilanţul deceselor a ajuns la şase, în timp ce 23 de oameni sunt daţi dispăruţi în continuare, relatează Reuters.

22 ian. 2017, 12:37
AVALANŞĂ în Italia: Cel mai recent bilanţ: Șase morţi şi 26 de dispăruţi.Operaţiunile de căutare continuă: 11 persoane au fost salvate

Șase persoane au murit, iar 11 au fost salvate până acum de sub hotelul din centrul Italiei distrus de avalanşă, dar 23 de oameni rămân dispăruţi, afirmă surse citate de postul RaiNews.

Până duminică la seara, echipele de intervenţie au scos de sub Hotelul Rigopiano, situat în regiunea Abruzzo, 11 persoane în viaţă şi șase cadavre.

Operaţiunile de căutare continuă, 23 de persoane fiind dispărute, scrie Mediafax.

Potrivit publicaţiilor La Repubblica şi Il Fatto Quotidiano, femeia originară din România şi cei doi copii ai acesteia au fost salvaţi în cursul zilei de vineri.

Citeşte şi: AVALANŞĂ în Italia: Bilanţ oficial: Nouă persoane salvate, cinci morţi şi 23 de dispăruţi. MAE: Românii sunt teferi

În total, în Hotelul Rigopiano, situat în localitatea Farindola (regiunea Abruzzo), erau între 28 şi 38 de persoane în momentul producerii avalanşei, numărul exact al turiştilor nefiind cunoscut.

Citeşte şi: Dezvăluiri cutremurătoare ale supravieţuitorilor avalanşei din Italia: Vin să ne ia, suntem în viaţă