Avertismentul îngrijorător al unui medic nutriţionist celebru: Operaţia de micşorare a stomacului poate duce la sinucidere

Publicat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 16:34 // Actualizat: Miercuri, 03 Ianuarie 2018 16:34 // Sursa: romaniatv.net

Avertizare şocantă din partea unui celebru medic nutriţionist. Operaţia de micşorare a stomacului duce la ciroză sau la sinucidere. Cele mai multe cazuri de sinucidere se petrec la 5 ani de la operaţie.

Foto: România TV

Nutriţionistul Mihaela Bilic a explicat într-un interviu pentru evenimentul zilei care sunt riscurile operaţiei pentru micşorare a stomacului iar acestea sunt devastatoare.

Medicul explică faptul că atracţia creierului pentru mâncare rămâne şi după intervenţie, însă stomacul nu mai permite aceaşi cantitate de alimente. Atunci creierul va fi suficient de istet încânt să găsească un înlocuitor care să îi confere acea stare de bine aşa încît mâncare este înlocuită de alcool ceea ce poate duce la ciroză.

În plus, oamenii se aşteaptă ca prin pierderea kilogramelor viaţa lor să se transforme radical şi să devină fericiţi, lucru care nu se întâmplă pentru că în minte rămân acelaşi complexe însă oamenii nu mai au pe ce să dea vina.

Astfel, în Franţa, acolo unde această operaţie se face des, rata sinuciderilor este f ridicată şi se manifestă, în general, la 5 ani de la operaţie.

Citeşte şi Vedete care au slăbit spectaculos în 2017. Unele şi-au tăiat stomacul în lupta cu kilogramele în plus

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
medic nutriţionist Mihaela Bilic operaţie de micşorare a stomacului
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H