Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru români: Cine să nu se bage la credite şi ce energii are numărul locuinţei tale

Mihai Voropchievici a vorbit despre ce se întâmplă cu românii care cumpără o locuinţă executată silit. Numerologul a făcut o analiză despre energia acestor locuinţe şi la ce trebuie să fie atente persoanele care nu au anumite litere în nume sau prenume.

RomaniaTV.net
23 aug. 2017, 07:32
Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru români: Cine să nu se bage la credite şi ce energii are numărul locuinţei tale

Avertismentul lui Mihai Voropchievici

„În achiziţionarea unei locuinţe, cel care nu are în nume şi prenume literele G, P, Y…să nu se hazardeze la a face credit, deoarece sunt neprevăzători, se iau după aparenţe şi intră în necazuri financiare cu băncile.

Un alt indiciu de care trebuie ţinut cont sunt literele H, Q, Z…cele care fac omul să nu aibă o constanţă financiară în viaţă, nu ştiu să-şi administreze banii, sunt cheltuitori”, a declarat Mihai Voropchievici.

Numărul locuinţei tale, fie că stai la casa sau apartament, spune totul despre personalitatea ta. Nu doar cifra destinului ne influenţează viaţa, ci şi a casei în care trăim. Mihai Voropchievici dezvăluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale.

Numerele sunt de la 1 la 9, iar în cazul locuinţelor care au numărul compus din două cifre, trebuie adunate cifrele până se obţine un singur rezultat (evident, de la 1 la 9).

LOCUINŢA CU NR. 1:

„Este casa omului întreprinzător, cel care este mereu activ, vrea mereu să facă ceva; omul acesta uneori mai şi creează. Are foarte multă personalitate şi de asta reuşeşte ceea ce reuşeşte mereu”, a spus Mihai Voropchievici la TEO SHOW.

Citeste continuarea aici.