Bărbatul care a incendiat cele trei rulote s-a predat Poliţiei

Publicat: Luni, 14 Mai 2018 13:41 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 13:41 // Sursa: romaniatv.net

Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Arad, Marinel Henteş, a declarat, luni că bărbatul care i-ar fi incendiat duminică, în zori, cele trei rulote, s-a predat poliţiştilor şi va fi cercetat în stare de libertate, precizând, totodată, că a depus plângere împotriva făptaşului şi se va judeca cu acesta în încercarea de a recupera din pagube.

"Bărbatul în cauză s-a predat imediat poliţiştilor, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere. Spre mirarea mea, magistraţii au apreciat că nu constituie pericol social şi l-au eliberat, dispunând cercetarea sa în stare de libertate", a declarat luni, pentru AGERPRES, Marinel Henteş.

Potrivit acestuia, el a fost cel care i-a chemat pe poliţişti la locul incendiului, indicându-le că cel care se face vinovat de provocarea incendiului i-a fost chiriaş şi a incendiat rulotele ca urmare a unor neînţelegeri legate de bani.

Henteş a precizat că are în curtea sa trei imobile, dintre care unul l-a închiriat unui bărbat angajat la firma unui apropiat, chiria fiind plătită de firma respectivă.

"Sâmbătă, bărbatul mi-a adus la cunoştinţă că doreşte să plece şi mi-a cerut banii plătiţi pentru garanţie. I-am răspuns că nu îi pot da banii solicitaţi, întrucât nu el a fost cel care plătit garanţia, ci firma al cărei angajat a fost, deci îi voi restitui firmei. Bărbatul s-a enervat şi, nemulţumit de răspunsul meu, a doua zi dimineaţă a incendiat rulotele", a susţinut Marinel Henteş.

Acesta a estimat pagubele la peste 4000 de euro, însă a apreciat că are foarte puţine speranţe că va recupera măcar o parte din această sumă. Henteş a precizat că a depus plângere împotriva bărbatului şi se va judeca cu acesta în încercarea de a recupera din pagube.

"Rulotele care au ars au fost proprietatea mea, însă le-am cumpărat pentru fiul meu, proprietar al unei firme de construcţii, acesta folosindu-le pentru a caza muncitori în ele. Noroc că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în rulote nu era nimeni în ele", a adăugat Marinel Henteş.

Făptaşul este în vârstă de 50 de ani şi are antecedente penale.

Citeşte şi Incendiu la locuinţa directorului AJOFM Arad. Trei rulote au fost distruse

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arad politie rulote incendiate
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H