Bătaie generală la petrecerea de Revelion. Cabanierii s-au bătut cu turiştii, la Rânca

O bătaie generală s-a iscat chiar de Revelion, într-o cabană din staţiunea gorjeană Rânca. Turiştii care au venit să petreacă s-au certat cu cabanierul, iar spiritele s-au încins rapid şi s-a ajuns la o bătaie cruntă. Oamenii s-au supărat că patronul şi-a chemat nişte prieteni şi a chefuit cu ei până dimineaţă.

01 ian. 2014, 14:00
Bătaie generală la petrecerea de Revelion. Cabanierii s-au bătut cu turiştii, la Rânca

Doi turişti din Constanţa au depus plângere la poliţie după ce, spun ei, au fost bătuţi de patronul pensiunii la care merseseră să petreacă Revelionul. Scandalul a pornit imediat după miezul nopţii.

Potrivit impactingorj.com, 40 de turişti din Călăraşi şi Mangalia s-au luat la ceartă cu patronul pensiunii, nemulţumiţi că trebuie să suporte manelele şi dedicaţiile acestuia către prietenii lui, iar ei care au plătit, nu au avut voie să-şi aleagă melodiile. Au fost suficiente câteva vorbe grele şi imediat s-au luat la încăierare.

În jurul orei 3 dimineaţă Jandarmeria Montană a intervenit la faţă locului pentru a calma spiritele. Şi poliţiştii au deschis o anchetă, potronul pensiunii fiind acuzat de turişti de loviri şi alte violente. Angajaţii Pensiunii Ingrid susţin însă că turiştii s-ar fi bătut între ei. Lucrurile vor fi lămurite în scurt timp pentru că poliţiştii vor verifică imaginile de pe camerele de supraveghere. Câţiva dintre turişti au vânătăi pe faţă şi spun că vor cere certificate medico-legale.