Bianca Drăguşanu, despre DIVORŢ. „În relaţiile bolnave…”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre divorţ la emisiunea pe care o moderează la un post de televiziune.

29 mart. 2018, 05:59
Bianca Drăguşanu, despre DIVORŢ. „În relaţiile bolnave…”

Bianca Drăgușanu a luat în discuție cazul unui amic care a trecut printr-o separare dureroasă. Vedeta, care formează un cuplu cu Victor Slav, a trecut și ea printr-o divorț.

Bianca Drăguşanu: „Mi-am pierdut virginitatea cu un dobitoc”

„Am un prieten bun care își revine după un divorț lung și anevoios și cu foarte mari bătăi de cap. Au fost multe frecușuri de-ale fostei soții. După ce s-a vindecat și-a dat seama că a fost manipulat ani de zile fără să își dea seama. În relațiile bolnave, manipulatorul nici nu își da seama ce face, dar o face eficient și uneori mariajul nefericit poate dura chiar toată viață. Cea mai rea parte a manipulării este că destul de des nici măcar nu știm că se întâmplă. Specialiștii spun că aceste constrângeri care ne deturnează de la propriile gânduri se întâmplă pe nesimțite: te face să te simți vinovat pentru tot”, a spus vedeta.

Bianca Drăguşanu: „Relaţia mea atârnă de un fir de păr rupt”

Manipularea începe cu sentimentul de vinovăție. La suprafața poate părea că e iubitoare, dar vina pe care o poți simți față de persoana care te manipulează nu este iubire. Este doar vină! Te face să te simți responsabil pentru sentimentele sale. Atât îți povestește despre câte face pentru tine, încât te face să îți atârne dragostea ta. Ceva ce îți atârnă de gât sigur nu este confortabil. Manipularea ne poate ține prizonieri pe viață. Fiți conștienți de voi și de cât valorați, doar așa puteți vedea limpede ce e bun și ce e rău pentru voi”,  a mai spus Bianca Drăgușanu.