Biletul zilei Pariuri1x2 – 4 martie: Pronosticuri pe goluri la 3 confruntări din Anglia. Vezi sugestiile!

Si ziua de ieri a fost profitabila pentru cei care au ales sa mizeze pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro! Am mizat pe cel putin doua goluri in Augsburg - Leipzig, meci incheiat cu scorul de 2-2, aceeasi varianta fiind propus si la meciul Birmingham - Leeds. Oaspetii s-au impus cu 3-1. In fiecare zi din luna martie, biletul pariuri1x2.ro a fost castigator!

RomaniaTV.net
04 mart. 2017, 09:58
Biletul zilei Pariuri1x2 – 4 martie: Pronosticuri pe goluri la 3 confruntări din Anglia. Vezi sugestiile!

Biletul zilei – 4 martie » Ai aici propunerile!

Goluri, goluri, goluri! Inca o data speram ca sugestiile noastre de pe biletul zilei sa va aduca profit. Incercam sa ne tinem la distanta de marile suprize, mizand cat mai „safe”, pe 3 partide programate in Anglia. In vedere avem peste 1.5 goluri inscrise in disputele QPR – Cardiff si Man. United – Bournemouth, dar si o reusita a oaspetilor in Liverpool – Arsenal. „Cormoranii” au doar 2 victorii in ultimele 12 partide oficiale disputate si vine dupa un 1-3 la Leicester, meci in care ar fi putut lejer sa fie invinsi chiar mai clar.

Citeste si: Inca un weekend de super castiguri pe www.pariuri1x2.ro: Ai aici avancronici si ponturi pentru toate evenimentele importante!

Biletul zilei

Anglia, Premier League – ora 14:30
Manchester United – Bournemouth, peste 1.5 goluri in meci

Anglia, Championhsip – ora 17:00
QPR – Cardiff, peste 1.5 goluri in meci

Anglia, Premier League – ora 19:30
Liverpool – Arsenal, oaspetii marcheaza

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.