Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Câştigul de azi poate veni în urma golurilor din Europa League

Astăzi au loc partide din al treilea tur al calificărilor Europa League. Trei dintre confruntările programate pot contribui la îngroșarea portofelului nostru.

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 05:51
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Câştigul de azi poate veni în urma golurilor din Europa League

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

După câștigarea manșei tur cu 2-0, Sigma Olomuc are un avantaj important înaintea partidei din Kazakhstan. Kayrat Almaty nu ar trebui însă subestimată. Echipa gazdă a câștigat fiecare din ultimele cinci meciuri acasă în toate competițiile. Ne așteptăm ca această confruntare să producă minim două goluri.

Beșiktaș a dominat jocul de pe teren propriu cu LASK Link, dar s-a impus cu doar 1-0. Echipa turcă merge acum în Austria pentru a termina treaba. Un singur gol înscris de oaspeți ar face misiunea austriecilor mult mai dificilă. LASK Linz ar fi obligată să atace pentru a înscrie de trei ori. Având în vedere forța echipei oaspete, un astfel de scenariu este foarte probabil, așa că ar trebui să vedem minim două goluri.

După un start modest de sezon, FC Basel a reușit să lege trei succese, printre care și victoria cu 1-0 din meciul tur cu Vitesse. Înapoi în fața propriilor fani, vicecampioana Elveției ar trebui să fie încrezătoare în forțele ei, dar echipa olandeză poate fi periculoasă. Meciul tur a fost singurul dintre cele jucate în startul acestui sezon în care Vitesse nu a înscris de cel puțin două ori. În același timp, a fost singurul în care Basel nu a primit gol. Un nou meci de acest gen pare improbabil. Sunt șanse bune ca în această partidă să vedem minim două modificări de scor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 17:00 Kayrat Almaty – Sigma Olomuc, Peste 1,5 goluri

Ora 20:45 LASK Linz – Beșiktaș, Peste 1,5 goluri

Ora 21:00 FC Basel – Vitesse, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.