Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu meciuri tari la Roma şi Manchester

Rundele din Serie A și Premier League se încheie azi, iar meciurile programate sunt dintre cele mai interesante. Am pregătit pentru ele pronosticuri ce ne pot dubla investiția.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 06:53
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu meciuri tari la Roma şi Manchester

Roma a avut dificultăți la finalizare în meciul cu Torino. Echipa din capitală și-a creat un număr mare de ocazii, dar nu a reușit să înscrie decât o dată. Meciul de diseară, cu Atalanta, se anunța a fi la fel de dificil. Totuși, oaspeții au declarat că prioritatea este Europa League. Atalanta a reușit doar o remiză acasă cu Copenhaga și va juca joi meciul decisiv pentru calificarea în grupe. Asta ar trebui să fie în avantajul Romei. Noi așteptăm goluri, cel puțin două.

După înfrângerea de săptămâna trecută, cu Brighton, Manchester United are acum o altă partidă importantă. Tottenham vrea cele trei puncte pe Old Trafford și poate profita de problemele „diavolilor roșii”. Elevii lui Mourinho nu se regăsesc, iar poziția portughezului la club este în pericol. Sunt necesare mari îmbunătățiri în jocul gazdelor. Presiunea de la club s-ar putea vedea și pe teren, unde jucătorii ar putea apela la un joc mai agresiv pentru a obține rezultatul dorit. Asta poate contribui la un număr mai mare de cartonașe arătate de arbitrul confruntării. Pariem pe minim 4 cartonașe.
Biletul zilei Pariuri1x2.ro:
Ora 21:30 AS Roma – Atalanta, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 Manchester United – Tottenham, Peste 3,5 cartonașe
Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.