Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mai aproape de profit cu fiecare gol înscris!

BILETUL ZILEI: Astazi căutăm câștigul în goluri. Pariem pe confruntările Bayer Leverkusen – Hamburg, meci contând pentru runda a 6-a din Bundesliga și Bursaspor – Galatasaray, duel în care oaspeții caută succesul ce le poate consolida prima treaptă a ierarhiei din Super Lig.

24 sept. 2017, 08:30
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mai aproape de profit cu fiecare gol înscris!

Biletul zilei

In acest sezon de Bundesliga, Leverkusen a aratat un fotbal ofensiv, reușind să marcheze în fiecare din cele 5 runde disputate. Adversarii grei, dar și inexactitățile defensive, au privat-o, totuși, de cucerirea mai multor puncte. ”Aspirinile” pot recupera astăzi, pe teren propriu, contra lui Hamburg, trupă intrată într-un picaj abrupt.  Oaspeții partidei se confruntă cu mulțime de accidentări în compartimentul defensiv, absențe importante ce au inflențat și cele mai recente rezultate ale echipei. În ultimele 3 meciuri, Hamburg a pierdut de fiecare dată la 0, primind și cel puțin două goluri.

Pentru confruntarea din Turcia alegem varianta peste 2.5 goluri. În sezonul anterior, pariul ar fi fost câștigător fără emoții în ambele jocuri, câștigate cu 3-1 și 5-0 de Galatasaray. În stagiunea actuală, 4 din cele 5 meciuri ale Bursei s-au încheiat 3+. În disputele trupei din Istanbul s-au marcat 16 goluri, 13 reușite de Gomis & co!


CITESTE SI:


Biletul zilei

19:00, Bayer Leverkusen – Hamburg, Bayer Leverkusen peste 1.5 goluri
19:30, Bursaspor – Galatasaray, peste 2.5 goluri în meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.