Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi avem selecţii din Cupa României şi Liga Campionilor

După un weekend și un debut de săptămână în ne-am bucurat de o mulțime de meciuri campionatele interne ale Europei, astăzi avem în față o ofertă fotbalistică mult mai limitată. Important este însă faptul că nu ducem lipsă de calitate și atractivitate a evenimentelor. Vezi cele două pariuri ce compun biletul zilei de marți.

06 mart. 2018, 07:47
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi avem selecţii din Cupa României şi Liga Campionilor

Biletul zilei:

Pariem pe cel mai important meci al sferturilor Cupei României, CS ”U” Craiova – Dinamo. Programată inițial săptămâna trecută și amânată din cauza vremii nefavorabile, această confruntare se anunță una extrem de disputată. Craiova atacă primul său trofeu după o pauză de mai bine de 25 de ani, în timp ce Dinamo, cu realizări la fel de puține în ultimii ani, caută să și salveze o stagiune ratată de Liga 1. Ultimele trei întâlniri directe s-au încheiat cu același scor, 2-2, iar diseară așteptăm încă o dată o confruntare destul de spectaculoasă. Pariul nostru este peste 1.5 goluri.

În Liga Campionilor, PSG încearcă să răstoarne situația în dubla cu Real Madrid. După 1-3 in tur, parizienii au nevoie de un meci mare împotriva “galacticilor”. Din nefericire, nu îl vom vedea la treabă și pe Neymar. Brazilianul s-a accidentat într-un meci din Ligue 1 și va lipsi până la 3 luni. Cu jucători ca Edinson Cavani, Angel Di Maria sau Kylian Mbappe, gazdele speră totuși la un rezultat bun pe ”Parc des Princes”, unde au câștigat toate meciurile din acest sezon. Forma madrilenilor nu a fost una constantă în acest sezon, dar experiența ”galacticilor” poate cântări enorm diseară. Rezultatul final al duelului este greu de anticipat și de asta nici nu încercăm să o facem. Mizăm însă pe cel puțin zece cornere în meci.

Biletul zilei:

Ora 17:00 CS U Craiova – Dinamo București, peste 1,5 goluri
Ora 21:45 PSG – Real Madrid, Peste 9,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România