Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ritm de campioni. Procentaj de 100% in luna octombrie! Vezi propunerea de miercuri!

Redacția www.pariuri1x2.ro traversează o perioadă extrem de inspirată! Încă o dată, pentru a 8-a oară în ultimele 10 zile și cu un bilanț de 100% pe luna în curs, biletul propus ieri a fost câștigător. Am pariat simplu, pe cel puțin două goluri, în meciurile din  EFL Trophy, Peterborough – Northampton (1-1) si Shrewsbury – West Brom U23 (3-0), precum și pe victoria Jelenei Ostapenko, contra australiencei Stosur, în 16-imile turneului de la Beijing. Câștigătoarea ediției din 2017 a Roland Garros-ului s-a impus cu 2-0 la seturi (6-3,7-5).

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 09:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ritm de campioni. Procentaj de 100% in luna octombrie! Vezi propunerea de miercuri!

Biletul zilei Și astăzi investim pe un mix de sporturi, fotbal – tenis, extrem de profitabil în ultimele zile.
Avem variante identice, 1x, pentru meciurile din fotbal incluse pe biletul zilei. Este vorba de întâlnirile Tranmere – Leyton Orient și Westerlo – St. Gilloise. În partida din liga secundă belgiană, de evidențiat este faptul că Westerlo, după șocul resimțit în urma retrogradării, este în evidentă creștere de formă. Gazdele jocului din această seară vin după 5 meciuri consecutive fără eșec. În ultimele două, tot atâtea victorii.

Citeste si:

Pariuri1x2 prefateaza cele mai importante meciuri ale preliminariilor » Vezi avancronicile si ponturile!

 

Pronosticul din tenis care completează varianta de bilet a zilei este pe game-uri. Mizăm pe un ”derby” Kvitova – C. Wozniacki, pentru calificarea în sferturile turneului de la Beijing, în care se vor consemna 19 sau mai multe game-uri. Partida va fi a 13-a directă dintre cele două, Kvitova conducând cu 7-5 la numărul de victorii.

21:30, Westerlo – St. Gilloise, 1x
21:45, Tranmere – Leyton Orient, 1x
06:00, P. Kvitova – C. Wozniacki, peste 18.5 game-uri Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.