Bombă în dosarul violatorilor din Vaslui. Fata cere clemenţă pentru unul din agresori

Dosarul violatorilor din Vaslui a luat o întorsătură neaşteptată. Potrivit România TV, eleva abuzată până la leşin cere clemenţă pentru una dintre cei şapte violatori. Fata vrea ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă acestuia, pentru că în timpul ororilor i-a fost milă de ea şi ce le-a cerut celorlaţi şase să o lase în pace şi să o ducă acasă.

30 iul. 2015, 12:31

Eleva din localitatea vasluiană Văleni violată de şapte tineri cere clemenţă pentru unul dintre agresorii săi, Ioan Surleac. Potrivit România TV, ea a declarat ca acestuia i-a fost milă de ea şi le-a cerut celorlalţi să fie lăsată să se ducă acasă.

Citeşte şi Fata violată în Vaslui, la psiholog: „Au fost momente când nu mi-am dorit decât să se termine odată totul”

Cu toate acestea, băiatul pentru care fata cere acum clemenţă a fost ultimul venit şi a violat-o şi el. Fata susţine că băiatul a facut doar sex normal cu ea şi doreşte ca acesta să beneficieze de o pedeapsă mai mică decât restul agresorilor. Mai mult, familia lui Surleac a mers şi şi-a cerut iertare de la familia fetei.

Citeşte şi „Balada violatorilor din Văleni” a devenit VIRALĂ. VIDEO

În acelaşi timp, trei dintre cei şapte violatori, Silviu Ovidiu Burada, Silviu Avădani şi Petrică Ionuţ Bolboceanu, cer strămutarea procesului la laşi, acuzând presiunea mediatică asupra magistraţilor şi procurorilor din Vaslui.