BRAVO AI STIL 2017: Părăseşte emisiunea, a anunţat pe Facebook: „Ultima mea apariţie, sâmbăta aceasta. A fost o experienţă frumoasă”

"Ultima mea aparitie la Bravo, ai stil. Sambata aceasta. A fost o experienta frumoasa! Va pup, este mesajul pe care cântărețul l-a postat pe contul său oficial de Facebook.

RomaniaTV.net
03 nov. 2017, 11:32
BRAVO AI STIL 2017: Părăseşte emisiunea, a anunţat pe Facebook: „Ultima mea apariţie, sâmbăta aceasta. A fost o experienţă frumoasă”

BRAVO AI STIL 2017: Jorge părăsește emisiunea “Bravo, ai stil!”. Acesta era prezent sâmbăta la show-ul de modă de la Kanal D, alături de Victor Slav și de Bogdan Vlădău.

Ultima mea aparitie la Bravo, ai stil. Sambata aceasta. A fost o experienta frumoasa! Va pup, este mesajul pe care cântărețul l-a postat pe contul său oficial de Facebook.

Vestea a fost primită cu tristețe de către fanii emisiunii. Unii l-au întrebat de ce a luat această decizie, dar răspunsul său a fost: Păstrez pentru mine. Sorry!

Bogdan Vlădău, Victor Slav și George Papagheorghe (Jorge) erau prezenți în platoul emisiunii la Gala de sâmbătă, unde fiecare avea de spus un cuvânt la jurizarea concurentelor.

ala de sâmbătă, 28 octombrie, s-a lăsat cu o eliminare la „Bravo, ai stil!”.

 

Bravo, ai stil! Eliminare. Tematica Galei a fost “Halloween glam”.

Bravo ai stil! Eliminare. În concordanță cu tematica acestei Gale, Iulia Albu și-a făcut apariția îmbrăcată într-o haină neagră, accesorizată cu un machiaj înfricoșător.

Bravo, ai stil! Eliminare. Ținutele Biancăi și Emilianei i-au impresionat pe jurați. Cele două concurente au luat 5 pe linie. Bogdan, George și Victor au hotărât că Emiliana este câștigătoarea Galei.

Bravo, ai stil! Eliminare. Anca, Iuliana și Alina au fost concurentele protejate. 

Bravo, ai stil! Eliminare. Pe primul loc, în preferințele telespectatorilor s-a aflat Bianca, cu 19,8%. Însă voturile n-au contat, jurații fiind cei care au hotărât cine este concurenta care pleacă.

Bravo, ai stil! Eliminare. Ramona, Ancuța și Sabina au ajuns la baraj în urma notelor foarte slabe pe care le-a obținut. Geanina a fost nominalizată de către concurente.

Bravo, ai stil! Eliminare. Jurații au hotărât ca Ancuța să părăsește competiția ”Bravo, ai stil!”. Aceștia au ignorat rugămințile Ramonei care își dorea să fie eliminată. De altfel, după jurizare ea i-a rugat pe telespectatori să nu o mai voteze. Aceasta riscă să fie exmatriculată de la liceu din cauza absențelor.