Bunica lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, veşti proaste despre nepotul său. „E deprimat. Am plâns în hohote”

Au trecut doi ani de când Ionuţ Gologan a fost arestat în Malaezia după ce a fost prins cu droguri, iar bunica acestuia a ajuns la capătul puterilor. Femeia speră în continuare ca nepotul ei să scape de pedeapsa capitală şi face un apel către toţi cei care l-ar putea ajuta. 

06 mai 2017, 18:28
Bunica lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, veşti proaste despre nepotul său. „E deprimat. Am plâns în hohote”

Bunica lui Ionuţ a declarat că suferă enorm din cauza acestuia, scrie cancan.ro. „Îl iubesc la nebunie, eu l-am crescut, este viaţa mea, nu pot trăi fără el. Plâng în fiecare zi de dorul lui, sper să-l mai văd şi să-l strâng în braţe. Cea mai mare dorinţă a mea este să îi fie comutată pedeapsa cu moartea şi să facă închisoare dacă este vinovat. A greşit, dar nu trebuie omorât”, spune bătrâna. 

Citeşte şi Veşti teribile despre românul condamnat la moarte. Tatăl lui Ionuţ Gologan a primit vestea din Malaezia

Femeia a povestit şi ce a vorbit cu nepotul ei în urmă cu o lună, la telefon.”Ionuţ mi-a spus că rezistă cu greu în închisoarea din Malaezia, trăieşte în condiţii grele. Era supărat, spunea că încă mai speră să scape de pedeapsa capitală, era foarte deprimat. Am plâns în hohote după ce am închis telefonul. Fac un apel la toţi cei care-l pot ajuta, îi rog din suflet să salveze o viaţă. Nu merită să moară”, a mai spus bunica tânărului arestat în Malaezia.

Citeşte şi Ionuţ Gologan, mesaj disperat din „celula morţii”: „Tată, nu mai rezist!”

În urmă cu doi ani, Ionuţ Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia după ce asupra lui s-au găsit droguri. Cazul său a ajuns să fie mediatizat la nivel naţional, şi multe persoane importante din România, printre care şi Gigi Becali, au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi Ministerul Afacerilor Externe s-a implicat în acest caz. Primul care a sărit în ajutor a fost Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasă pe tatăl tânarului, căruia i-a oferit 3.000 de euro, meniţi să îl ajute pe Ionuţ, iar exemplul milionarului a fost urmat de alţi oameni.