Cântăreaţa favorită a lui Gigi Becali, Diana Bişinicu, prinsă cu droguri în geantă FOTO

Diana Bişinicu a fost copleşită de probleme într-un restaurant cu specific indian din Capitală. Bucătarul indian s-a îndrăgotit de ea, soţia a cestuia a făcut scandal şi a fost chemată poliţia. Şoc, în geanta cântăreţei poliţiştii au descoperit droguri. Totul a fost o farsă. 

07 feb. 2015, 12:09

Diana Bișinicu, una dintre cele mai talentate artiste de la noi a fost invitată, alături de o amică de-a ei, actrița Ani Crețu, la un restaurant cu specific indian, scrie spynews.ro.

Citeşte şi GAFĂ de proporţii în direct. O artistă cunoscută a rămas cu sânii pe afară după ce i-a alunecat rochia FOTO

Acolo, belele au început încă din momentul în care s-a așezat la masă. Mai exact, artista, deși măritată și cu copil acasă, face o „victimă” în persoana bucătarului și are parte de o declarație de dragoste din partea acestuia, una mai siropoasă decât cele întâlnite prin filmele de la Bollywood. Din fericire totul a fost o farsă care i-a fost pusă la cale de prietena artistei. 

Diana Bişinicu este artista preferată a lui Gigi Becali. În anii trecuţi, vedeta a fost nelipsită de la Revelioanele organizate de Becali şi de alţi machedoni în Poiana Braşov, iar Gigi, după ce-a auzit cât de frumos cântă melodiile lui de suflet, a îndrăgit- o mult.