„Carmen de la Sălciua a murit”. Fanii artistei sunt în stare de şoc după ştirea falsă care s-a răspândit pe Internet

O știre falsă a provocat un șoc în rândul fanilor artistei Carmen de la Sălciua. Un site obscur a dat informația conform căreia aceasta a murit.

12 sept. 2018, 11:15
„Carmen de la Sălciua a murit”. Fanii artistei sunt în stare de şoc  după ştirea falsă care s-a răspândit pe Internet

Site-ul, care a mai produs și alte știri false legate de moartea lui Carmen Șerban, a postat un scurt articol potrivit căruia Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au murit într-un accident de mașină.

Cum știrea a fost răspândită rapid pe rețelele de socializare, informația falsă a ajuns inclusiv la îndrăgita cântăreață. Nu este pentru prima oară când artiști mari ai României sunt puși în astfel de situații.

Din fericire, atât Carmen de la Sălciua cât și Culita Sterp sunt în viață. Carmen de la Sălciua este foarte supărată şi dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat şi a mărturisit că aceasta ştire falsă i-a făcut pe apropiaţii ei să plângă şi să o sune disperați.

„Eu nu prea spun multe despre viața mea și atunci o fac alții. Deja am început să mă obișnuiesc și nu mă mai afectează ce citesc , dar știrea asta e totuși prea de tot, mai ales ca apropiații mei, familia mea, nu e obisnuită să vadă așa ceva. Mama m-a sunat de multe ori… chiar aseară am plecat de la ea… și azi dimineață a văzut știrea, cum nu am mai vorbit cu ea de aseară s-a panicat foarte tare.

Azi dimineață îmi era telefonul plin de apeluri. Dragii mei, sunt bine sănătoasă, nu am pățit nimic! Nu mai credeți tot ce scriu anumite site-uri fantomă. Pentru cei care mă iubiti și îmi urmăriți activitatea, vă anunț ca sunt bine, mai bine ca niciodată”, a declarat Carmen de la Sălciua.