Carmen Harra despre Codruţ Marta: „Nu e mort. Îl văd unde sunt insule, apă… acolo e”

Carmen Harra lansează noi ipoteze în ceea ce priveşte dispariţia lui Codruţ Marta. Potrivit acesteia, şeful de cabinet al fostului preşedinte al ANAF trăieşte sub o altă identitate undeva departe de ţară.

22 mart. 2016, 09:29
Carmen Harra despre Codruţ Marta: „Nu e mort. Îl văd unde sunt insule, apă… acolo e”

După denunţul Alinei Măgureanu, autorităţile caută cadavrul în ţară, însă Carmen Harra spune că acesta trăieşte.

 „Omul despre care mă întrebaţi nu se află în România, iar cadavrul lui nu e nicăieri pentru că el nu e mort. Îl văd unde sunt insule, apă… acolo e. Alt paşaport, altă identitate, complet schimbat… Zvonurile apărute acum sunt dezinformări intenţionate. Părerea mea este că aceste informaţii sunt aruncate cu un anumit scop. Să-i incrimineze pe unii, să pună autorităţile să caute, o divagare de la realitate. Omul acesta nu e mort!”, a declarat Carmen Harra, potrivit ziaruluiring.ro.

Un alt subiect controversat în ultima perioadă este „Criza bebeluşilor”. Carmen Harra lămureşte şi această problemă şi susţine că doar alimentele sunt sursa focarului de infecţie:

„Problemele de sănătate ale bebeluşilor sunt cauzate doar de alimentaţie, mai exact de lapte şi alte lactate. Copiilor li s-a dat acelaşi produs şi, oricât mă gândesc, doar de la lapte e această epidemie. Acelaşi lapte, aceeaşi infecţie, acelaşi perimetru. Poate fi o vacă infestată de la care se ia laptele. Sau o mamă care a mâncat ceva infestat şi apoi a alăptat copilul. Sursa e aceeaşi. Mă mir că nu s-au făcut suficiente investigaţii să se vadă cauza problemei. La mijloc nu e o rea intenţie sau altceva, doar că trebuie mai multă atenţie. Însă cazul se va soluţiona”, a adăugat Carmen Harra.

În ceea ce priveşte tragedia din clubul Colectiv, Hara îşi menţine părerea iniţială şi spune că se încearcă muşamalizarea dosarului.

„În cazul «Colectiv» se încearcă un fel de muşamalizare. Cred că nimeni (dintre autorităţi – n.r.) nu vrea să se afle adevărul. Vor să închidă cazul şi se încearcă o stopare a informaţiilor şi se fac tot felul de decalări ca să nu se ajungă nicăieri, lumea să uite şi în cele din urmă să nu mai fie interesată. Şi să nu se afle adevărul. Eu rămân la părerea că a fost, categoric, un scenariu prost făcut, aşa cum am spus la emisiunea «ring TV» (B1 TV). E greu să demonstrezi… E greu să ai şi curajul să spui că asta e”, a spus Carmen Harra. 

Citeşte şi Bombă! Unde îl caută anchetatorii pe dispărutul Codruţ Marta VIDEO