Carmen Iohannis participă la activităţile organizate pentru conştientizarea autismului de la Sibiu

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, se va alătura sibienilor care vor marca mâine Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Aceasta va participa la acțiunile copiilor din Parcul Sub Arini, însă nu se va putea alătura și marșului.

01 apr. 2017, 20:03
Carmen Iohannis participă la activităţile organizate pentru conştientizarea autismului de la Sibiu

2 aprilie este ziua în care se celebrează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, iar fundația UCOS organizează mai multe activități. Carmen Iohannis este și ea așteptată. „A confirmat că ni se va alătura de la ora 14:00, dar nu poate participa la marș, ci doar la acțiunile copiilor care vor avea loc în parc. Are la dispoziție aproximativ o oră”, spune Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației UCOS.

Pe lângă atelierele de creativitate tematică pentru copiii sibieni și familiile lor, se vor distribui materiale informative. Mai mult decât atât, se vor oferi baloane albastre în formă de inimă tuturor participanților din parcul Sub Arini. Între orele 17:00-18:00 va avea loc un marș pe traseul: parcul Sub Arini-b-dul N. Bălcescu-Piața Mare. Clădirea Primăriei și a Fundației UCOS precum și Turnul Sfatului vor fi luminate în albastru între orele 18:00-24:00.